ISO 45002:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٣ فبراير ٢٠٢٣

Occupational health and safety management systems — General guidelines for the implementation of ISO 45001:2018

ملفات الوثيقة ISO 45002:2023

الإنجليزية 70 صفحات
الإصدار الحالي
92.33 BHD

مجال الوثيقة ISO 45002:2023

This document gives guidance on the establishment, implementation, maintenance and continual improvement of an occupational health and safety (OH&S) management system that can help organizations conform to ISO 45001:2018.

NOTE 1   While the guidance in this document is consistent with the ISO 45001:2018 OH&S management system model, it is not intended to provide interpretations of the requirements in ISO 45001.

NOTE 2   The use of the term “should” in this document does not weaken any of the requirements in ISO 45001:2018 or add new requirements.

NOTE 3   For most of the clauses in this document, there are real-life cases on how different types of organizations have implemented the requirements. These are not intended to suggest the only or best way to do this, but to describe one way this was done by an organization.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 24490:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Cryogenic vessels — Centrifugal pumps for cryogenic service
ISO 21660-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Solid recovered fuels — Determination of moisture content using the oven dry method — Part 2: Determination of total moisture by a simplified method
ISO 29997:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Internships — Quality guidelines for host organizations
GSO 1796:2007
 
مواصفة قياسية خليجية
طرق اختبار العلب الألمونيوم المستديرة ذات القطعتين المستخدمة في تعبئة المواد الغذائية (المرطبات والعصائر)